Adrian Dulugeac, sef de lucrari la Universitatea Bioterra Bucuresti, a fost retinut de procurori, conform MEDIAFAX.

Dulugeac este acuzat de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, fals intelectual si material in inscrisuri oficiale, uz de fals si instigare la fals intelectual si material.

Potrivit Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, s-a retinut faptul ca, in perioada iunie - iulie 2012, Dulugeac a furnizat informatii ce nu sunt destinate publicitatii mai multor persoane care au sustinut examenul de licenta la Universitatea Bioterra Bucuresti.

Focar de CORUPTIE la Univ. Bioterra: Profesori acuzati de fals si luare de mita

Totodata, mai arata sursa citata, cu ajutorul mai multor functionari din cadrul universitatii, invinuitul a modificat notele obtinute la sustinerea lucrarii de licenta sau la alte examene semestriale sau anuale, ori a procedat la notarea unor studenti fara ca acestia sa sustina respectivele examene.

Adrian Dulugeac este sef de lucrari si prodecan la Facultatea de Control si Expertiza a Produselor Alimentare din Universitatea Bioterra. El a fost pus sub acuzare alaturi de Laura Harcan, sef de lucrari la Facultatea de Drept, in legatura cu divulgarea de subiecte de licenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.