Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a declarat luni, ca Ministerul Sanatatii are in vedere stimularea de servicii medicale de calitate in turismul pentru sanatate.

"Ministerul Sanatatii trebuie sa certifice calitatea serviciilor medicale pe care poate sa le ofere in domenii precum balneologie, stomatologie, chirurgie cardiaca. In acest sens, sunt in curs de evaluare statiunile balneare, sa vedem ce servicii se pot dezvolta, tinand seama de resursele sanogene, dupa care vom pune la dispozitia investitorilor interesati informatiile, astfel ca acestia sa dezvolte potentialul pentru sanatate al acestor statiunii", a subliniat ministrul Sanatatii.

Ministrul Sanatatii participa luni la conferinta internationala cu tema 'Turismul de sanatate - Provocari si Oportunitati', scrie romanialibera.ro.

Evenimentul va fi deschis de ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, si secretarul general al Organizatiei Mondiale a Turismului, Taleb Rifai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.