Ministerul Transporturilor va incepe luni interviurile pentru selectarea membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general la Tarom.

"Pentru Consiliul de Administratie interviurile incep luni, iar cele pentru directorul general vineri, urmand ca selectia sa se incheie in saptamana urmatoare", a declarat vineri seara ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi.

"Dorim ca pana la sfarsitul anului sa privatizam 20% din Tarom (...) Ne bazam pe capacitatea magerilor privati de a veni cu o strategie", a afirmat Silaghi.

Interviurile pentru selectarea managementului privat la celelalte companii din subordinea ministerului vor fi derulate in saptamanile viitoare dupa incheierea procedurilor in cazul Tarom, a mai spus ministrul Transporturilor.

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a mandatat, la finalul lunii iulie, asocierea PwC-D&B David si Baias-George Butunoiu sa recruteze managementul superior, respectiv directorii generali si membrii CA, pentru companiile aflate sub autoritatea institutiei cu o cifra de afaceri mai mare de 7,3 milioane euro, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.