Aproximativ 50 de persoane din judetele Constanta si Tulcea au fost chemate la audieri, in ultimele zile, la sediul DNA Constanta in dosarul privind posibile fraude la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

"Este vorba despre o comisie rogatorie sosita de la Bucuresti, care audiaza mai multi martori intr-un dosar al structurii centrale", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, seful DNA Constanta, procurorul Sorin Constantinescu.

El a precizat ca este vorba despre aproximativ 50 de persoane care locuiesc in judetele Constanta si Tulcea.

"Fiind vorba despre persoane aflate in zona noatra de competenta, s-a decis audierea lor la Constanta, dar dosarul este al structurii centrale", a mai spus seful DNA Constanta.

Martorii chemati la audieri in dosarul refendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu au fost citati cate 15 - 20 pe zi, urmand sa fie audiati in functie de cum ajung la sediul DNA Constanta.

Contactati telefonic, reprezentantii USL Constanta au spus ca nu stiu nimic despre audierea acestor martori si nici din ce localitati provin ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.