Guvernul a emis o hotarare care stabileste ca societatile comerciale care au ca obiect de activitate culturism si fitness vor fi obligate sa se autorizeze din punct de vedere anti-doping.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, a anuntat ca Guvernul a aprobat, miercuri, o hotarare de modificare si completare a HG 1522/2006 privind regulamentul de organizare si functionare a Agentiei Nationale Anti-Doping.

"Prin hotararea de guvern adoptata se extinde obiectul de activitate al Agentiei Nationale Anti-Doping, prin aceea ca societatile comerciale care au ca obiect de activitate culturism si fitness vor fi obligate sa se autorizeze din punct de vedere anti-doping", a spus Zaharescu.

Guvernul a anuntat si in urma cu un an ca a emis o hotarare care ii obliga pe proprietarii salilor de culturism si fitness sa obtina un certificat eliberat de Agentia Nationala Anti-doping, valabil pentru o perioada de trei ani, scrie hotnews.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.