Un tir a lovit o ambulanta marti dupa-amiaza, in jurul orei 13:30, in comuna Barcea, din judetul Galati

In urma coliziunii, soferul ambulantei si pacientul care era transportat au decedat. Asistenta care se afla in ambulanta se afla in coma.

Accidentul s-a produs pe DN 25 Galati - Tecuci, in momentul in care ambulanta care transporta un barbat la dializa a patruns pe contrasens fara sa se asigure si s-a izbit frontal de TIR-ul care venea din fata si care nu a mai avut timp sa evite impactul.

Potrivit primarului comunei Barcea, Constantin Zamfir, ambulanta venea din localitatea Ivesti si transporta un batran de peste 70 ani pentru dializa la Spitalul municipal Anton Cincu din Tecuci, scrie jurnalul.ro.

"Se pare ca ambulanta, care nu avea sistemele sonore si luminoase in functiune, a depasit neregulamentar doua autovehicule fara sa se asigure si s-a lovit de un autotren incarcat cu fier vechi. In urma impactului, soferul ambulantei si pacientul au murit, iar asistenta medicala a fost grav ranita. La fata locului se afla doua autospeciale SMURD, o masina de descarcerare si doua ambulante", a declarat Zamfir, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.