Fostul deputat Nati Meir vrea sa fie cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca a inselat mai multe persoane cu locuri de munca in Israel, cererea lui de liberare provizorie sub control judiciar urmand sa fie judecata marti, de Tribunalul Bucuresti.

Potrivit MEDIAFAX, in 27 august, Nati Meir a cerut Judecatoriei Sectorului 1 sa fie eliberat din arest sub control judiciar, solicitarea fiind respinsa de instanta ca neintemeiata.

Decizia a fost contestata de Nati Meir la Tribunalul Bucuresti, care urmeza sa ia marti in discutie cererea lui, inregistrata in 7 septembrie.

Nati Meir a fost dus, luni, din arestul Sectiei 13 de Politie din Capitala, unde este incarcerat, la spital, dupa ce a reclamat ca se simte rau. Acesta a fost dus, cu escorta, la Spitalul Sfantul Pantelimon, de unde a fost transferat la Spitalul Victor Babes. Medicii i-au pus diagnosticul de pneumonie interstitiala, iar dupa investigatiile medicale, Nati Meir a fost readus in arest.

Nati Meir este in arest din 2 august, fiind cercetat intr-un nou dosarul in care este acuzat ca a inselat mai multe persoane cu locuri de munca in Israel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.