Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat recent ca se gandeste sa schimbe clasicele manuale scolare cu ebook-uri. Dispozitivele moderne ar urma sa fie cumparate din fonduri europene.

Pentru ca proiectul ministrului sa devina realitate, pentru cei aproape 3.200.000 de elevi la nivel national, ministerul ar trebui sa investeasca aproximativ 960 de milioane de lei, la un pret de achizitie de 300 de lei pentru fiecare dispozitiv. Cum suma nu se gaseste disponibila in visteria ministerului, o solutie ar putea veni din partea fondurilor europene.

''Ar fi o modalitate exceptional de eficienta in ceea ce priveste folosirea fondurilor europene pentru educatia copiilor si cresterea calitatii procesului de invatamant si a progresului scolar'', a explicat Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, citata de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.