Taranii, agricultorii, activistii si consumatorii vor protesta in fata Ministerului Agriculturii.

In cadrul protestului, taranii, alaturi de activisti, specialisti sau simpli consumatori, isi vor face auzite solicitarile referitoare la viitorul agriculturii europene. Protestul are loc ca reactie a dezbaterilor din cadrul reformei Politicii Agricole Comune – care vor atinge un punct culminant in aceasta luna la Bruxelles, in Parlamentul European.

"Prin protestul nostru, vrem sa transmitem si un mesaj de solidaritate cu marsul european al taranilor ce se desfasoara intre Strasbourg si Bruxelles, care se va incheia in fata cladirii Parlamentului European in 19 septembrie", se arata intr-un comunicat remis de catre Asociatia eco Ruralis.

In perioada septembrie – noiembrie, Parlamentul European va finaliza reactiile sale la propunerile Comisiei privind Politica Agricola Comuna, inainte de discutiile finale asupra reformei agriculturii europene pentru perioada 2013-2020.

Protestul va avea loc vineri, 14 septembrie, intre orele 11.30 si 14.30 in fata Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale de pe Bld. Carol I, nr. 2-4, iar dezbaterile se vor desfasura incepand cu ora 15:00 la Dianei 4, de pe str. Dianei, nr. 4.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.