Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges, a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitala, fiind diagnosticat cu sindrom coronorian acut si internat in Clinica de chirurgie cardio-vasculara a doctorului Serban Bradisteanu.

"Pacientul a ajuns la spital in aceasta seara, el a fost investigat in unitatea de primiri urgente si a fost diagnosticat cu sindrom coronorian acut", a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, doctorul Bogdan Oprita.

El a precizat ca Nicolescu - caruia i s-a facut rau marti, dupa ce procurorii anticoruptie l-au convocat pentru o audiere - a fost internat de medicul de garda in Clinica de chirurgie cardio-vasculara, condusa de dr. Serban Bradisteanu.

In ianuarie 2011, Nicolescu a fost internat in aceeasi clinica, tot dupa o audiere la Directia Nationala Anticoruptie, care a propus arestarea preventiva a a lui.

Atunci, presedintelui CJ Arges (PSD), Constantin Nicolescu, i s-a facut rau, la scurt timp dupa ce Tribunalul Arges a decis arestarea sa preventiva. Ulterior, si sotiei acesteia i s-a facut rau. Cei doi au fost transportati cu ambulante la Spitalul Judetean din Pitesti, iar ulterior presedintele Consiliului Judetean Arges a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitala.

Dupa decizia din ianuarie 2011 de arestare a lui Constantin Nicolescu, liderul PSD, Victor Ponta, a solicitat organizatiilor partidului din intreaga tara sa picheteze sediile PDL in ziua in care va fi judecat recursul sefului CJ Arges.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.