Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost scos pe targa, marti dimineata, din sediul DNA Pitesti, unde ajunsese in jurul orei 9.00, pentru audieri.

[UPDATE] Nicolescu, transferat la Spitalul Floreasca

Potrivit MEDIAFAX, Constantin Nicolescu a fost adus pe o targa la ambulanta, urmand sa fie transportat la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Pitesti, Marius Pascu, a declarat ca starea lui Nicolescu este stabila, iar decizia de transfer la Spitalul Floreasca din Capitala a fost luata pentru ca acesta sa poata beneficia de investigatii suplimentare, intrucat la unitatea pitesteana nu se pot face anumite analize.

"Decizia de tranfer a fost luata de conducerea spitatului, impreuna cu cardiologul de garda si cu medicii implicati in evaluarea pacientului. Starea pacientului nu s-a inrautatit din punct de vedere clinic, dar s-au modificat niste parametri biochimici in electrocardiograma", a precizat Pascu.

Potrivit acestuia, presedintele CJ Arges va ajunge, probabil, in grija medicului Serban Bradisteanu de la Spitalul Floreasca, cel care l-a operat pe Nicolescu.


O ambulanta a ajuns la sediul DNA la aproximativ 30 de minute dupa ce Nicolescu a intrat la audieri, scrie MEDIAFAX.

Conform reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Arges, presedintelui CJ Arges i s-a facut rau in biroul procurorilor, iar medicii au fost solicitati prin 112 sa vina la sediul DNA.

In jurul orei 9.45, Nicolescu a fost scos pe targa din sediul DNA si urcat intr-o ambulanta, care l-a transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.

"Acum este intr-o stare relativ buna, este stabilizat. Noi stim ca i s-a facut rau in timp ce era in sediu, iar acum il vom duce la spital, unde va fi investigat", a declarat medicul de pe Ambulanta care l-a preluat pe Nicolescu.

Citeste si:
Percheziții DNA la Ministerul Finanțelor. Biroul unui șef din...
Percheziții DNA la Ministerul...

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu (PSD), s-a prezentat, marti, la DNA Pitesti, unde a fost citat dupa ce cu o zi in urma au avut loc perchezitii la sediul CJ, el afirmand ironic ca "probabil ca a gresit la referendum cand nu a obtinut prezenta de 60 %, ci doar de 55 %".

Luni au avut loc perchezitii ale DNA la sediul institutiei conduse de Constantin Niculescu.In 18 mai, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Arges, Constantin Nicolescu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care il acuza ca a luat fonduri Phare de aproape 900.000 de euro pentru patru unitati de invatamant, in baza unor acte false.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.