Vremea se incalzeste, astfel incat duminica ne asteapta temperaturi mai mari decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada.

Vremea va fi predominant frumoasa, sambata, cu cerul variabil in extremitatea nordica a tarii, unde izolat va ploua slab si mai mult senin in celelalte zone, informeaza mediafax.ro.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 32 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 2 grade in estul Transilvaniei pana la 19 grade pe litoral.

La Bucuresti, vremea va fi in continuare frumoasa, cu cer mai mult senin si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29-30 de grade, iar cea minima de 13-15 grade.

Duminica, vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil in extremitatea nordica a tarii si mai mult senin in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade.

Turistii care vor sa faca un ultim drum pana la mare au nevoie sa stie ca weekendul acesta temperaturile inca sunt prietenoase. Sambata vor urca pana la 25, iar duminica pana la 27 de garde cu cer mai mult senin tot weekendul. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 23 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.