Barbatul judecat pentru masacrul de la Perla din martie, a declarat  in fata instantei, ca dupa ispasirea pedepsei pe care ar urma sa o primeasca, va incerca sa se revanseze fata de victimele sale.

Vladan a fost adus in fata judecatorilor Tribunalului Bucuresti pentru verificarea legalitatii mandatului sau de arestare preventiva.

Cu aceasta ocazie, au fost audiati mai multi martori, atat din randul celor raniti, cat si apropiati ai celor doua femei ucise, Felicia Vladan, sotia atacatorului, si casiera Mariana Bendre.

In timpul procesului, un prieten al familiei Bendre, care a venit in calitate de martor, a povestit cat l-a costat pe sotul casierei ucise moartea nevestei sale. Martorul Vasile Geanta a spus ca, din ziua in care trupul casierei ucise a fost ridicat de la INML si pana sambata trecuta, cand i-a facut parastasul de sase luni, Cornel Bendre a cheltuit sume importante de bani. Martorul a explicat ca, la INML, vaduvut casierei a achitat 400 de lei, cosciugul si crucea din lemn au costat, in total 2.800 de lei, preotii au fost platiti cu 550 de lei, clopotarul - cu 50 de lei, femeia care a ingrijit cadavrul a fost remunerata cu 200 de lei, masa la restaurant de dupa inmormantare a costat 3.600 de lei, crucea de marmura montata ulterior a costat 2.000 de lei, in timp ce, pentru ultimul parstas, cel de sambata, la care au fost invitate 32 de persoane, a trebuit sa scoata din buzunar 2.500 de lei.

La finalul audierilor de martori, Vladan a tinut sa ia cuvantul si a marturisit, in fata instantei, ca isi regreta faptele si a cerut sa fie condamnat. "Nu sunt aici sa cer clementa. Vreau sa-mi exprim parerea de rau fata de victime si fata de familia mea", a spus Gheorghe Vladan.

Vladam a mai afirmat ca a vazut imaginile surprinse de camerele de luat vederi din coaforul de la Perla si nu intelege ce l-a apucat atunci cand a scos arma si a inceput sa traga. "Cand vad imaginile, nu gasesc un raspuns pentru ce s-a intamplat. La inceput, i-am spus sotiei mele: «Bine draga mea, plec». Apoi, vad cum o doamna ma conduce afara, de mana. Nu inteleg ce mi s-a intamplat ulterior", a spus Vladan, potrivit MEDIAFAX.

Inculpatul a adaugat ca, indiferent ar spune, cuvintele nu sunt de ajuns si isi doreste sa poata face ceva concret pentru victimele lui. "Sunt vinovat. Sunt intr-o alta lume, in care incerc sa-mi duc zilele si de unde o sa ies intr-o zi si o sa fiu reintegrat in societate. Tot atunci, o sa ma revansez fata de victimele mele", a declarat Gheorghe Vladan.

Citeste si:
Shadi Barud, creierul din spatele masacrului Hamas din 7 octombrie,...
Shadi Barud, creierul din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.