Promovabilitatea la sesiunea din august a examenului de bacalaureat a fost, in judetul Cluj, de 22,8 la suta, inainte de contestatii, fiind mai mare decat cea inregistrata in sesiunea similara din 2011, care a fost de 20,62 la suta.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, duminica, potrivit MEDIAFAX, ca nu a fost inregistrata nicio nota de zece si ca a fost obtinuta o singura nota intre 9.00 si 10.00.

"Promovabilitatea la sesiunea din august a examenului de bacaluareat a fost, la nivelul judetului Cluj, de 22,8 la suta, mai mare decat cea inregistrata anul trecut, cand a fost de 20,62 la suta, tot inainte de contestatii. Nu a fost inregistrata nicio nota de zece la acest examen. A fost obtinuta o singura nota intre 9.00 si 10.00", a spus Cuibus.

Elevii nemultumiti pot depune contestatii duminica, iar miercuri vor fi afisate rezultatele finale.

La examenul de bacalaureat in sesiunea din august au fost inscrisi, in judetul Cluj, peste 2.400 de elevi.

La sesiunea din iulie a acestui an promovabilitatea la examenul de bacalaureat a fost de 54,3 la suta, inaintea contestatiilor, si de 56,26 la suta dupa solutionarea contestatiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.