Masina condusa de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost implicata, sambata dupa-amiaza, intr-un accident rutier in sectorul 1 al Capitalei, in care autoturismul sau a fost lovit de un taxi, demnitarul fiind ranit usor.

Potrivit MEDIAFAX, accidentul s-a produs in intersectia strazilor Stirbei Voda - Luterana, in jurul orei 15.50. In urma accidentului, taxiul s-a rasturnat, iar Andronescu a fost ranita la o mana. Ambele masini implicate sunt marca Logan.

La fata locului s-au deplasat echipaje medicale, care au acordat primele ingrijiri atat ministrului, cat si taximetristului.

Surse din Politie au precizat ca Andronescu a refuzat ulterior sa fie transportata la spital, pentru a fi internata.

Politistii de la Rutiera s-au aflat la fata locului pentru a investiga accidentul. In zona a venit si o masina de pompieri, care sa intervina in eventualitatea unei explozii la taxiul rasturnat.

Unii martori le-au spus politistilor ca accidentul s-a produs dupa ce taxiul a patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.