Doua persoane au fost grav ranite, sambata la pranz, in urma unei explozii produse intr-un apartament dintr-un bloc de patru etaje din Resita,  mai multe persoane fiind evacuate din cladire, care a fost afectata in urma deflagratiei.

Anca Balint, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Caras-Severin, explozia s-a produs intr-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc de patru etaje, din cartierul Reng, din Resita, transmite MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, ultimul etaj a fost "compromis", in urma deflagratiei fiind afectate si alte etaje ale cladirii.

La ora transmiterii acestei stiri, echipajele de urgenta sosite la fata locului au evacuat cinci persoane din cladirea afectata, doua persoane avand nevoie de ingrijiri medicale si fiind transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Resita cu ambulante ale Serviciului Judetean de Urgenta.

Sursa citata a mai spus ca, la ora actuala, la fata locului se afla si o echipa a a EON, care urmeaza sa stabileasca imprejurarile si cauzele care au determinat producerea exploziei.

"Asteptam, de asemenea, ca reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Constructii sa constate in ce masura este afectata cladirea in care s-a produs explozia. Pe fiecare etaj exista cate patru apartamente. Inca nu avem numarul total al celor care stau in acest imobil", a spus Anca Balint.

Aceeasi sursa a adaugat ca Primaria Resita ca asigura cazarea persoanelor evacuate.

Din primele informatii de la fata locului a reiesit ca deflagratia s-a produs, cel mai probabil, in urma unei acumulari de gaze, peretii garsonierei unde a avut loc explozia fiind complet distrusi, iar multe din geamurile altor apartamente fiind sparte de suflul deflagratiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.