Peste 150 de persoane au participat, si vineri seara, la promenada anti-Basescu in jurul Palatului Cotroceni, protestand astfel fata de revenirea acestuia in functia de sef al statului.

Protestatarii, veniti cu steaguri si cu mesaje contra presedintelui, au scandat "Jos Basescu!" si s-au declarat nemultumiti de invalidarea referendumului din 29 iulie, transmite MEDIAFAX.

In jurul orei 19.00, manifestantii s-au oprit la una dintre intrarile de la Cotroceni, unde au scandat in fata celor 10-15 jandarmi care pazeau poarta resedintei prezidentiale.

Prinre protestatari s-a aflat si senatorul PNL Ioan Ghise, cel care s-a plimbat, de marti, in jurul Palatului Cotroceni, cu pancarte si tricou inscriptionate cu mesajele "Poporul a decis, Basescu e demis" si "Popor roman, esti suveran".

Inainte ca judecatorii Curtii Constitutionale sa invalideze referendumul privind demiterea lui Basescu, mitingurile contra sefului statului s-au desfasurat la Universitate, unde, doua seri la rand, oamenii au blocat temporar circulatia pe bulevardul Nicolae Balcescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.