Vremea va fi predominant frumoasa si va deveni calda in cea mai mare parte a tarii.

Sambata, cerul va fi variabil in regiunile vestice si nordice si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in sud-vest si la munte, anunta mediafax.ro.

Temperaturile maxime se vor incadra de la 23...25 de grade pe litoral, pana la 34...35 de grade in Campia de Vest, iar cele minime intre 11 si 21 de grade, mai scazute in depresiuni, pana la 6...7 grade.

Si bucurestenii vor avea parte de vreme frumoasa cu cer maimult senin. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

Duminica, temperaturile maxime se vor incadra de la 23...24 grade pe litoral, pana la 33...34 de grade in Campia de Vest, iar cele minime intre 11 si 21 de grade, cu valori mai scazute in depresiuni, pana la 6...7 grade.

Pentru cine vrea sa faca un ultim drum pana la mare, inaitne de instalarea propriu-zisa a toamnei, merita mentionat ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 25 de grade, iar cele minime intre 16 si 18 grade. Apa marii va fi mai mult decat potrivita petnru o baie, temperatura sa fiind cuprinsa intre 22 si 24 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.