Brigada Rutiera Bucuresti a anuntat ca, vineri, traficul din zona Arenei Nationale va fi restrictionat din cauza concertului Red Hot Chili Peppers.

Potrivit comunicatului de presa emis, incepand cu ora 16:00, se va restrictiona traficul rutier pe:

Strada Maior Coravu, intre soseaua Mihai Bravu si intrarea in stadion si Bulevardul Pierre de Coubertin, intre str. Vatra Luminoasa si stadion.

Brigada Rutiera Bucuresti recomanda utilizarea mijloacelor de transport public, in zona desfasurarii evenimentului nefiind disponibile locuri de parcare.

Totusi, iar cei care doresc sa foloseasca autoturismul pentru deplasarea la concert, sunt sfatuiti sa evite patrunderea cu acesta in perimetrul apropiat Arenei Nationale si sa opteze pentru locuri de parcare indepartate.

De asemenea, Brigada Rutiera Bucuresti solicita soferilor sa reduca viteza, sa circule cu prudenta in momentul in care se deplaseaza pe langa grupurile de pietoni si sa respecte semnalele politistilor rutieri.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate si semnalizate, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze sau sa stationeze pe partea carosabila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.