SPUSTV, sindicatul reprezentativ din Televiziunea Romana, ii invita, printr-un comunicat, pe angajatii TVR sa intre in greva japoneza, luni, in semn de protest fata de hotararea Consiliului de Administratie al televiziunii publice de a concedia circa 980 de angajati.

Greva de tip japonez se va desfasura luni, 3 septembrie, incepand cu ora 00.00 pana la ora 24.00, se arata in comunicatul remis MEDIAFAX de Sindicatul pentru Unitatea Salariatilor din TVR (SPUSTV).

Angajatii TVR sunt invitati sa poarte pe parcursul zilei de luni banderole albe pe unul din brate, iar pe banderole sa fie inscriptionat cuvantul "Protest".

"Greva de tip japonez nu implica intreruperea activitatii in SRTv", se mai spune in comunicatul sindicatului.

In acelasi comunicat, SPUSTV le multumeste membrilor din Consiliul de Administratie al TVR "pentru marinimia" de care au dat dovada si "generozitatea" cu care au renuntat la 980 de oameni, pe care i-au tratat "ca pe niste simple numere".

Citeste si: Aproape 980 de angajati ai TVR vor fi concediati
Sindicatul din TVR: Angajatii nu sunt vinovati de catastrofa in care se afla televiziunea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.