Fostul deputat Nati Meir a fost arestat preventiv din 2 august pentru ca a indus in eroare mai multe persoane cu locuri de munca in Israel.

Intre timp, Meir a fost reclamat la Politie, pentru fapte similare, de alte 25 de persoane, informeaza, marti, Politia Capitalei citata de mediafax.ro.

"Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - sector 1, extinzand cercetarile asupra lui M.N. (57 de ani), arestat in alta cauza, au stabilit faptul ca in perioada mai - iulie 2012, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, a indus in eroare un numar de alte 25 persoane promitandu-le ca prin intermediul societatii sale, le va obtine vize si contracte de munca in Israel", precizeaza sursa citata.

Meir pretindea suma de 800 lei drept taxa de inscriere si alte sume ce variau intre 250 si 3.700 de euro de la fiecare persoana pentru a le facilita obtinerea vizei de lucru si angajarea acestora la societati din Israel, in realitate, neexistand nicio baza contractuala care sa permita realizarea acestui fapt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.