Jocul Loto 6/49 da din nou sperante romanilor ca pot deveni peste noapte milionari in dolari. Dupa opt saptamani fara castigator la categoria I, reportul a ajuns la 47 de miliarde de lei vechi si se estimeaza ca duminica potul va ajunge la 60 de miliarde de lei, adica aproape doua milioane de dolari. Cel care ar incasa aceasta suma s-ar aseza in galeria milionarilor "creati" de Loterie numai in acest an. Anul acesta, lista marilor castigatori la "6 din 49" a inceput chiar din primele zile ale lunii ianuarie. Atunci, un bucurestean castiga peste 45 miliarde de lei vechi cu un bilet jucat la o agentie de pe Valea Prahovei.

Barbatul a primit nu numai o gramada de bani, dar si un apartament, un VW Touareg si 6 autoturisme Dacia Logan. La numai o luna, un alt bucurestean se imbogateste peste noapte cu peste 67 de miliarde de lei vechi. Castigul creste apoi in luna martie, cand un aradean incaseaza de la Loto peste 97 de miliarde de lei vechi. La inceputul verii insa e atins recordul castigurilor la Loto 6 din 49. Un pensionar din Arad cheltuieste 41.000 de lei vechi pe o varianta simpla si incaseaza nu mai putin de 173 de miliarde de lei. Urmeaza alte doua castiguri ce depasesc milionul de dolari. in luna octombrie insa, potul cel mare este impartit intre doi castigatori.

In total, pana acum, 7 persoane s-au imbogatit anul acesta cu banii de la "6/49". Loteria se pregateste sa faca un nou jucator fericit. "Dupa opt saptamani fara castigator, la categoria I avem un report de 47 de miliarde de lei vechi. Speram ca potul sa ajunga duminica la 60 de miliarde de lei", ne-a spus Adrian Albu, directorul de marketing al Loteriei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.