Social 27 August 2012 09:43
O persoana a murit, iar alte 16 au fost ranite, dupa ce un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un autotren, luni dimineata, pe DN 17, in judetul Suceava, afirma reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, la fata locului fiind trimise noua ambulante. 

Potrivit sefului ISU Suceava, Ion Burlui, accidentul s-a produs pe DN 17, in zona localitatii Stroiesti, la kilometrul 240, unde un microbuz plin cu pasageri s-a ciocnit cu un autotren cisterna.

In urma impactului, 16 persoane au fost ranite, iar o alta a murit, toate fiind din microbuz.

La fata locului au fost trimise noua ambulante de la Serviciul Judetean Suceava, SMURD si Gura Humorului, care transporta victimele la Spitalul Judetean.

Coordonatorul Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava, Liviu Carlan, a precizat ca pana la ora transmiterii acestei stiri la unitatea medicala fusesera aduse noua victime, urmand sa ajunga si restul, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca patru dintre acestea sunt in stare grava, una dintre ele fiind dusa deja in sala de operatie.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene, Ionut Epureanu, a declarat ca microbuzul circula dinspre Gura Humorului spre Suceava, iar cisterna venea din sens opus.

Potrivit reprezentantului Politiei, intr-o curba periculoasa, in conditii de sosea umeda, cisterna a lovit cu partea laterala microbuzul.

Soferul cisternei a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, in timp ce soferului microbuzului ii vor fi recoltate probe biologice la spital, unde a fost dus intrucat este ranit.

In urma accidentului, traficul pe DN 17 - care face legatura intre Suceava si Gura Humorului - a fost deviat, cozile de masini intinzandu-se pe o distanta de cativa kilometri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.