Primarul Capitalei Sorin Oprescu a anuntat ca incepand de luni va fi functionala parcarea de langa Arena Nationala, capacitatea acesteia fiind de 1.250 de locuri, prima din Romania care detine terenuri de sport pe acoperis.

"Parcarea este gata, va fi functionala de luni atat pentru evenimente, cat si pentru perioadele dintre evenimentele organizate pe stadion", a declarat, vineri, primarul Sorin Oprescu, citat de MEDIAFAX.

Costul unui loc de parcare in afara evenimentelor va fi cel aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru parcarile din Capitala. In cazul celor care doresc sa inchirieze lunar, printr-un abonament, locuri de parcare, va fi elaborat un proiect, tariful urmand sa fie stabilit ulterior.

Parcarea de langa Arena Nationala are o capacitate de 1.250 de locuri, parter si trei etaje, iar pe terasa parcarii sunt amplasate doua terenuri multifunctionale pentru tenis sau baschet si un teren de fotbal.

Suprafata parcarii este de 7.500 de metri patrati pentru toate etajele. Parcarea este dotata cu patru lifturi, camere de supraveghere si senzori de lumina. Pentru evenimentele organizate pe Arena Nationala, accesul pentru parcarea masinilor va fi facut pe baza biletelor destinate evenimentelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.