Premierul Victor Ponta a declarat, in contextul discutiilor despre rectificarea bugetara, ca banii cei mai multi vor fi alocati pentru rambursarea pensiilor.

Alte prioritati includ plata insotitorilor persoanelor cu handicap si sanatate si achitarea datoriilor pe care autoritatile le au la diversi furnizori, relateaza MEDIAFAX.

In privinta surselor de finantare, premierul a precizat ca au fost taiate fonduri de la investitii in piscine si partii proiectate in locuri considerate inoportune.

"Am taiat din cunoscutele piscine de la tara si partiile de schi de la soare. Eu sprijin sportul, dar nu sprijin praduirea banilor din motive de sport", a spus Ponta, la plecarea de la Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), unde au avut loc discutii despre rectificare, dar si despre functionarea si finantarea administratiei publice.

Cu acelasi prilej, premierul a spus ca la Constanta si Mangalia vor fi alocati patru milioane de lei pentru plata salvamarilor.

Citeste si: Rectificarea bugetara: Cum vrea Guvernul sa impace populatia si FMI-ul?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.