Miercuri, intre orele 07:00-11:00, Politia Rutiera va organiza o actiune menita sa identifice si sa traga la raspundere soferii care circula cu viteza pe autostrada A2.  

Potrivit comunicatului de presa emis de IGPR, actiunea se inscrie in calendarul de activitati pentru anul 2012 al Organizatiei Politiilor Rutiere Europene - T.I.S.P.O.L., din care face parte si Politia Rutiera Romana, si se desfasoara, concomitent, pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre.

De asemenea, in perioada 20-26 august, Directia Rutiera din Inspectoratul General al Politiei Romane organizeaza si coordoneaza, la nivel national, o actiune preventiva pe linia respectarii regimului legal de viteza.

In cadrul actiunii vor fi folosite sisteme de supraveghere a traficului rutier si masurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor din dotarea politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.