Un incendiu puternic de vegetatie uscata a izbucnit, marti la pranz, in apropierea plajei "Trei Papuci" din municipiul Constanta, la fata locului intervenind cateva zeci de pompieri cu sase autospeciale. 

Potrivit MEDIAFAX, in jurul orei 11.20, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata, care izbucnise pe strada Prelungirea Bucovinei, langa plaja "Trei Papuci" din municipiul Constanta.

La fata locului s-a deplasat initial un echipaj de interventie, dar, pentru ca flacarile s-au propagat cu repeziciune pe o suprafata de cateva sute de metri, au fost chemati mai multi pompieri.

La aceasta ora, la fata locului intervin peste 40 de pompieri cu sase autospeciale si doua cisterne cu apa pentru alimentare. Pompierii sunt ajutati de locuitorii din zona, speriati de fumul inecacios.

Reprezentantii ISU spun ca deocamdata nu se cunoaste cauza incendiului, dar ar putea fi vorba despre o tigara aruncata in vegetatia uscata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.