Alfa ce obiecte sunt permise in calatoriile din interiorul Uniuneii Europene.

Nu exista limite pentru bunurile pe care le transporti in interiorul Uniuneii Europene cat timp bunurile sunt pentru uz personal si nu pentru vanzare, exceptie facand tigarile tutunul si alcoolul.

Potrivit ofiterului de comunicatii Nina Koudelkova, taxele pe produsele pe care le detine calatorul sunt numai cele platite in tara in care a facut cumparaturile, fara sa fie nevoie pentru taxe suplimentare in tarile in care se deplaseaza.

"Cand calatoriti dintr-o tara a UE in alta nu trebuie sa dovediti ca tigarile, tutunul sau alcoolul sunt pentru consumul personal, daca aveti mai putin de 800 de tigarete, 1 kg de tutun sau 10 litri de bauturi spirtoase", adauga Koudelkova. La vin, limita este de 20 de litri.

Atentia si la sumele de bani transportate peste granita. Sumele de peste 10.000 de euro trebuie declarate, scrie realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.