Daca aveti intentia sa iesiti in oras in acest weekend, pazea. Politistii vor face controale in discoteci, baruri si cluburi de noapte.

Politistii vor face controale, de vineri pana duminica, in zona discotecilor, barurilor si cluburilor de noapte, pentru prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri si pentru depistarea persoanelor care practica prostitutia, a anuntat Politia Romana.

Controalele vor avea loc atat din mediul urban cat si din cel rural.

"Politisti din cadrul serviciilor de ordine publica si investigatii criminale, impreuna cu politisti din cadrul structurilor de combatere a criminalitatii organizate, vor actiona pentru prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri si substante susceptibile de a avea efecte psihoactive, prevenirea furturilor din patrimoniul public si privat, depistarea persoanelor care practica prostitutia si proxenetismul, precum si pentru prevenirea infractiunilor cu violenta", se arata intr-un comunicat de presa de vineri al Politiei Romane.

Totodata, controalele vizeaza depistarea si tragerea la raspundere a persoanelor urmarite, identificarea bunurilor obtinute din comiterea de infractiuni si sanctionarea celor care incalca prevederile legale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.