Au trecut doi ani de la accidentul teribil de la Maternitatea Giulesti.

Tragedia de la Maternitatea Giulesti este inca vie in amintirea celor care acum doi ani au trait clipe de cosmar, insa medicii spun ca este imposibila o repetare a unei astfel de drame, intrucat au fost luate toate masurile de siguranta, sunt senzori de fum si a fost rezolvata problema personalului, scrie MEDIAFAX.

"Asa o drama este practic imposibil sa se mai repete. Lucram pe protocoale foarte stricte. Avem senzori de fum, usi profesionale care se inchid automat, iar daca se opreste curentul, se deschid instantaneu. Avem generator de curent si aparate de aer conditionat cu purificare, speciale pentru spitale", a declarat, joi doctorul Doru Pana, purtatorul de cuvant al Spitalului "Panait Sarbu", de care apartine Maternitatea Giulesti.

Totusi, pentru cei care in 16 august 2010 au trait clipe de groaza, mai ales pentru parintii celor micutilor, amintirile se sterg greu. Medicii nu stiu daca femeile care au asistat atunci la tragedia din spital au mai revenit pentru diverse probleme medicale sau tratamente la Maternitatea Giulesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.