Procurorii DNA Cluj ancheteaza un dosar de frauda electorala in care este implicat fostul ministru al Apararii, Teodor Atanasiu.

Sursele citate de MEDIAFAX au precizat ca procurorii DNA de la Serviciul Teritorial Cluj fac acte de urmarire penala intr-un dosar privind posibile fraude electorale la referendum, in cauza fiind vizati si Teodor Atanasiu si Dumitru Samson.

La ora transmiterii acestei stiri, Teodor Atanasiu este audiat la sediul DNA Cluj in legatura cu posibile fraude electorale la referendumul din 29 iulie. Sursele citate nu au precizat daca Atanasiu are calitate de martor sau de invinuit, pe motiv ca ancheta procurorilor DNA este la inceput.

Potrivit acestora, Atanasiu ar fi participat la stimularea prezentei la vot in timpul referendumului.

De asemenea, purtatorul de cuvant al PNL Alba, Angelica Mocan, a declarat, joi, ca a auzit despre aceste audieri, insa nu poate oferi mai multe detalii, precizand ca organizatia va prezenta un punct de vedere public in cursul zilei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.