In perioada 9-12 august, aproximativ 900 de politisti de la transporturi au desfasurat o actiune la nivel national, in statiile de cale ferata, precum si pe trenurile de calatori care circula pe magistralele CF si sectiile feroviare adiacente acestora.

Conform comunicatului emis de IGPR, In urma controalelor desfasurate in trenuri, au fost depistati 1.417 de calatori fraudulosi, carora personalul CFR le-a aplicat taxe si suprataxe in valoare de 15.293 de lei.

Peste 50 de infractiuni au fost depistate si peste 440 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate de politistii de la transporturi, in urma actiunilor desfasurate pe parcursul a patru zile, pe magistralele CF.

Astfel, politistii au constatat 54 de infractiuni, dintre care 27 de natura judiciara, 19 de natura economica si 8 de alta natura si au aplicat 443 de sanctiuni contraventionale in valoare de 82.735 de lei.

Au fost prinsi 41 suspecti de infractiuni si 4 persoane urmarite in temeiul legii, 37 de vanzatori ambulanti si 59 de persoane care apelau la mila publica. De asemenea, politistii au gasit 23 de minori lipsiti de supraveghere.

Actiunea s-a desfasurat sub coordonarea Directiei de Politie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.