O mita de peste 1.600 de euro a fost refuzata de un politist de frontiera, care a denuntat Directiei Generale Anticoruptie (DGA) incercarea unei persoane de a-i oferi bani pentru a nu-i intocmi dosar pentru contrabanda cu tigari.

In urma denuntului formulat de un politist de frontiera din cadrul SPF Stanca la Directia Generala Anticoruptie - Biroul Judetean Anticoruptie Botosani, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au retinut joi seara o femeie in varsta de 39 de ani, cetatean din Republica Moldova, pentru cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de dare de mita.

Aceasta a oferit suma de 1.400 euro si 920 de lei unui politist de frontiera pentru a nu-si indeplini atributiile conferite de lege. Femeia transporta in autoturismul 1.066 pachete tigari, cu timbru de acciza R. Moldova, scrie romanialibera.ro.

Cantitatea totala de tigari, in valoare de 4.900 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar autoturismul in valoare de 7.000 lei a fost indisponibilizat la sediul SPF Stanca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.