Nicusor Dragan, director general adjunct al ANAF, Dan Stroe, director de achizitii in cadrul ANAF si alte 17 persoane au fost arestati preventiv, joi, de Tribunalul Bucuresti, in dosarul de evaziune fiscala in care este implicat si senatorul Cezar Magureanu.

Instanta a dispus emiterea unor mandate de arestare preventiva pentru Nicusor Dragan, Dan Stroe, Tudor Constantin, Vasile Petre, Mirela Doina Petrescu, Florin Ivanus, Viorel Cazan, Ionel Petcu, Neculai Martas, Stelian Vintila, Marian Eduard Gusti, Mircea Radina, Ionut Robert Chiripus, Gabi Mircea Fertu, Marius Sorin Cune, Luca Galavotti, Alin Mihai Teodorescu, Emil Marius Cilibeanu si Sorin Stuparu.

Senatorul Cezar Magureanu a venit, joi, la DIICOT, fiind citat pentru a fi audiat ca invinuit in dosarul de evaziune fiscala, in care sunt acuzati ginerele si fiica lui, Octavian Grecu, zis "Butoane" si sefi din ANAF. Cezar Magureanu este cercetat intr-o cauza separata, data fiind calitatea acestuia de senator, relateaza MEDIAFAX.

Cele 39 de persoane au fost retinute miercuri in dosarul de evaziune fiscala, procurorii DIICOT cerand instantei arestarea lor preventiva pentru 29 de zile. Ordonantele de retinere au fost emise in urma audierilor incepute marti, cand la sediul DIICOT au fost aduse peste 120 de persoane.

Senatorului PSD de Giurgiu Cezar Mircea Magureanu i-au fost prezentat invinuirile, joi, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) aplicandu-i ca masura preventiva interdictia de a parasi tara timp de o luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.