Social 23 Iulie 2012 11:30
Adrian Nastase a fost transferat de la Penitenciarul Spital Rahova la Penitenciarul Spital Jilava, din cauza afectiunilor medicale cronice de care sufera.

Potrivit purtatorului de cuvant al Penitenciarului Spital Bucuresti Jilava, Daniela Popescu, Adrian Nastase a fost internat in unitate in 17 iulie, prin transfer de la Penitenciarul Spital Bucuresti Rahova, scrie MEDIAFAX.

"Transferul s-a realizat datorita afectiunilor medicale cronice de care sufera, tinandu-se cont inclusiv de recomandarile medicilor specialisti", a precizat Daniela Popescu.

Adrian Nastase este cazat in Sectia Boli Interne, cu o alta persoana privata de libertate, intr-o camera prevazuta cu sase paturi si grup sanitar propriu, se arata intr-un comunicat de presa de luni al Penitenciarului Spital Bucuresti Jilava.

In 20 iunie, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii". In seara aceleiasi zile, Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, la locuinta sa din strada Zambaccian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.