Autoritatile bucurestene vor incepe un proiect pilot prin care incerca sa reduca numarul calatorilor fara bilet din autobuze si tramvaie.

Pe liniile expres 780 si 783 va incepe testarea noului sistem, potrivit reprezentantilor Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB).

Astfel, incepand cu data de 16.07.2012, RATB a initiat un proiect-pilot care presupune prezenta unui reprezentant al corpului de control al Regiei, in fiecare vehicul aferent celor doua linii.

Accesul calatorilor in vehicul se va face doar pe la prima usa, unde agentul de control va oferi informatii privind validarea titlurilor de calatorie si, totodata, va monitoriza aceasta activitate, scrie evz.ro.

Persoanele care nu detin un titlu de transport valabil vor fi indrumate, in vederea achizitionarii, catre cel mai apropiat punct de comercializare a acestora. Sefii RATB iau in calcul introducerea noii masuri pe toate liniile de transport in comun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.