Fostul premier PSD Adrian Nastase, a fost audiat, luni, la Penitenciarul Rahova in legatura cu tentativa sa de sinucidere din seara de 20 iunie.

"In continuarea cercetarilor efectuate in cauza privind incidentul petrecut, in seara zilei de 20 iunie 2012, referitor la tentativa de suicid a lui Nastase Adrian, precizam ca, in cursul zilei de luni, 16 iulie, procurorul s-a deplasat la locul de detinere, in vederea audierii acestuia", a precizat Biroul de informare publica si relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Incepand cu ora 10.00 s-a procedat la audierea de catre procuror a lui Adrian Nastase, care a fost de acord sa declare aspecte legate de imprejurarile in care a avut loc tentativa sa de sinucidere.

In zilele urmatoare, nu sunt programate audieri ale membrilor familiei Nastase, relateaza MEDIAFAX.

"De asemenea, precizam ca au fost comunicate concluziile raportului de expertiza medico-legala, de catre Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici, in cursul zilei de vineri, 13 iulie 2012, ce urmeaza a fi analizat de catre procuror, in ansamblul intregului probatoriu al cauzei", mai spune sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.