Un puternic incendiu a izbucnit in sectorul 6 al Capitalei, joi dupa-amiaza.

[UPDATE] Incendiul a fost localizat, nu exista pericol de propagare.

Incendiul izbucnit la o cladire de birouri din cartierul bucurestean Militari a fost localizat si nu mai exista pericol de propagare, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, precizand ca nu exista imobil in Capitala care sa functioneze ilegal.

Pentru stingerea incendiului, pompierii au intervenit cu patru autoscari si 11 autospeciale cu apa si spuma care, progresiv, sunt inlocuite pentru umplere cu apa.

Vasile a precizat ca au ars doar elemente de fatada ale cladirii, iar exploziile auzite din interior ar putea fi de la echipamente electronice.

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dupa-amiaza, la ultimele doua etaje ale unei cladiri de birouri din sectorul 6 al Capitalei, pe strada Virtutii, nefiind anuntate victime, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile.

Potrivit lui Vasile, incendiul afecteaza o constructie din sticla cu destinatia de birouri, iar echipajele de pompieri sosite la fata locului nu au reusit sa intre in cladire, din cauza elementelor de fatada care se desprind, scrie MEDIAFAX.

Traficul rutier a fost oprit pe podul Grant. Circulatia pe linia de tramvai 41 este blocata in ambele sensuri, iar linia de autobuze 178 este deviata prin Bd. Iuliu Maniu, relateaza realitatea.net.

Pericolul este foarte mare din moment ce la doar 50 de metri distanta se afla o benzinarie.

Citeste si:
VIDEO O femeie a supraviețuit după ce a stat şase zile sub...
VIDEO O femeie a supraviețuit...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.