Programatorii si electronistii de maine au de trecut de probe scrise, interviuri si departajari pe baza de Bacalaureat pentru a intra la Politehnica.

Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB) organizeaza concursul de admitere in anul I in 23-24 iulie, la opt facultati candidatii vor sustine doua probe scrise, la celelalte sapte putand fi admisi pe baza rezultatelor la bacalaureat si a unui interviu.

Candidatii se pot inscrie pentru admiterea la Universitatea Politehnica din Bucuresti in perioada 16 - 21 iulie, concursul de admitere urmand sa se desfasoare in 23 si 24 iulie, informeaza UPB intr-un comunicat de presa remis, marti, agentiei MEDIAFAX.

Test grila vor da candidatii care se inscriu la facultatile Energetica, Automatica si Calculatoare, Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Inginerie Mecanica si Mecatronica, Transporturi, Inginerie Aerospatiala, Inginerie in Limbi Straine si Stiinte Aplicate.

Candidatii pot fi admisi pe baza rezultatelor examenului de bacalaureat si a unui interviu la facultatile Inginerie Electrica, Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, Ingineria Sistemelor Biotehnice, Stiinta si Ingineria Materialelor, Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, Inginerie Medicala, Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.