Social 8 Iulie 2012 15:43
Vremea se va mentine calduroasa, vestul, sudul si estul tarii aflandu-se sub atentionare de cod galben de canicula pana marti.

In zonele nordice, nord-vestice si in zona montana vor avea loc innorari temporare, iar noaptea in nord si nord-est se pot produce, local, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, precum si conditii de grindina.

Temperaturile maxime vor fi de 31-37 de grade, iar cele minime intre 15 si 25 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

Luni, la Bucuresti, vremea se va mentine caniculara cu temperaturi maxime in jurul valorii de 37 de grade, iar minimele vor fi de 22-23 grade. Cerul va fi variabil, la inceputul noptii fiind conditii pentru intensificari ale vantului, descarcari electrice si averse, potrivit mediafax.ro.

Marti, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local caniculara.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului local in regiunile nordice, estice si sudice, precum si in zonele de munte si pe arii restranse in restul teritoriului, conform sursei citate.

Temperaturile maxime, in scadere usoara in vest, nord, centru si nord-est, vor fi cuprinse, in general, intre 28 si 37 de grade, iar cele minime intre 13 si 24 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.