Social 8 Iulie 2012 09:55
Incendiul de la depozitul din Voluntari a fost stins dupa opt ore de pompieri, primele investigatii relevand faptul ca patronii spatiului nu detineau autorizatii, iar focul ar fi izbucnit de la instalatia electrica.

Actiunea pompierilor a fost dificila, intrucat hala nu avea hidranti, astfel ca umplerea cu apa a autospecialelor s-a realizat la mai multi kilometri, timp in care flacarile castigau teren.

Optsprezece autospeciale ale pompierilor, intre care trei autoscari, au fost angrenate in operatiunea de stingere a incendiului.

Incendiul a fost anuntat la serviciul unic de urgenta 112 sambata, la ora 16.30, fiind trimise initial doua masini de pompieri din Voluntari si alte noua de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti si Ilfov, ulterior numarul lor a fost suplimentat, potrivit MEDIAFAX.

Hala cuprinsa de flacari are o lungime de aproximativ 50 de metri patrati, in ea aflandu-se fiverse marfuri, intre care textile si mase plastice, iar aprinderea lor a generat un fum dens.

Un pompier, aflat la incendiul de la depozitul din Voluntari, a suferit o criza de tahicardie, iar un barbat a fost luat de o ambulanta si dus la spital. Pompierul are 28 de ani, el primind ingrijiri medicale pentru o criza de tarhicardie, in timp ce patronul depozitului, un cetatean arab, de 44 de ani, a fost dus la Spitalul "CC Iliescu" Fundeni, fiind suspectat de a fi suferit un infarct.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.