Sustinatorii lui Basescu s-au adunat la mitingul anti-USL din Piata Revolutiei, dar cei care doresc in continuare demisia lui au ocupat din nou Piata Universitatii.

[UPDATE 20:23] Altercatie intre manifestantii din Piata Universitatii

Cativa manifestanti de la Piata Universitatii s-au luat la bataie, joi seara, si au fost despartiti de jandarmii aflati in dispozitiv la fata locului, care au ridicat doua persoane din randul recalcitrantilor.

Incidentele au inceput pe trotuarul de la fantana, in urma unor schimburi de replici pe subiecte politice, relateaza stirileprotv.ro.

[UPDATE 19.51] Unii dintre protestatarii au venit la Universitate si in ianuarie

Participantii au venit la protest cu cateva steaguri tricolore si pancarte cu mesaje contra presedintelui, printre care "Jos Basescu!" si "BA, SE redeschide dosarul Flota".

Unii dintre ei spun ca sunt din randul celor care au venit la Universitate si in ianuarie, cand au cerut, de asemenea, demisia sefului statului.

[UPDATE 19.30] Protestatarii ar fi sunt dirijati

Gandul.info scrie ca diversi domni la imbracati cu pantaloni de stofa, pantofi lacuiti si camasi apretate dirijeaza prin telefon grupurile, de pe o parte pe alta a bulevardului care strabate Piata Universitatii. "Ia-i pe baietii tai si du-i pe partea ailalta. Hai ca suntem prea multi aici", dirijeaza unul masa de protestatari, de la Fantana catre Teatrul National.

Vreo 30 de baieti sositi din partea romilor sunt pozitionati strategic, sa dea vigoare pensionarilor: "Stati aici in fata si cantati. Da' sa nu blocati trotuarul. Hai un pic mai asa ca-s boschetarii astia", le zice liderul lor, stramband din nas la doi batranei murdari si beti turta.


[UPDATE 19] Cateva sute de persoane s-au adunat in Piata Universitatii

Circa 400 de persoane s-au adunat joi seara in Piata Universitatii pentru proteste impotriva lui Traian Basescu. O parte dintre acestia au declarat ca au venit la indemnul unor membri USL, altii din proprie initativa, conform HotNews.ro.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

Protestatarii s-au intors in Piata Universitatii joi dupa-amiaza. Atat pe esplanada Teatrului National, cat si pe cealalta parte a strazii, la fantana, s-au adunat deja zeci de persoane. La fantana este si un grup destul de mare de pensionari, care scandeaza "Jos Basescu!" si "Suspendare!", scrie rtv.net.

Revenirea protestelor in Piata Universitatii si Piata Victoriei

Proteste se anunta si in tara, la Cluj-Napoca si Arad, dar si la Timisoara, unde in jur de 100 de persoane, cadre didactice si membri ai societatii civile, s-au adunat in centrul orasului pentru a flutura esarfe albe, in semn de dezaprobare fata de ultimele evenimente de pe scena politica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.