Premierul Victor Ponta a semnat schimbarea din functie a celor doi vicepresedinti ai Institutului National de Statistica (INS), Cristian Stanica si Gered Beatrix.

In locul acestora au fost numiti Elena Iagar si Florin Ciurariu, conform realitatea.net.

In cursul zilei de joi, Ponta a declarat ca la referendumul de demitere a lui Traian Basescu sa se utilizeze de rezultatele recensamantului din 2011, in care populatia Romaniei este mai mica cu 2 milioane de locuitori.

"Stiti foarte bine, deocamdata pe listele electorale noi figuram ca in 2001 sau 2002, cu trei milioane de oameni in plus, oameni care nu mai sunt cu adevarat electori. O sa incerc sa rezolv aceasta problema pentru ca referendumul, daca se va organiza, repet, nu doresc sa anticipez in niciun fel vreo decizie a Parlamentului, dar daca se va organiza sa se organizeze cat mai repede, sa se organizeze absolut corect, pentru ca votul romanilor sa puna punct acestei crize politice intr-un fel sau altul", a spus Ponta, citat de HotNews.ro.

Citeste si Recensamant 2011: De unde va "scoate" INS un milion de romani?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.