Noul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca va demara o ancheta privind problemele care au aparut la examen.

"Problemele sunt cele la care ma asteptam si pentru care va trebui sa lucram in continuare, pentru a finaliza si pentru a gasi solutii la problemele acestea destul de stringente. (...) Trebuie sa finalizam azi, maine, evaluarea, rezultatele evaluarii sa plece catre cei interesati, (...) apoi sa finalizam trecerea spre clasa a IX-a si spre scoala profesionala, prin repartizarea computerizata", a spus Andronescu, la preluarea mandatului de la Liviu Pop.

Dupa rezolvarea contestatiilor si afisarea rezultatelor evaluarii nationale, in perioada 5-8 iulie are loc completarea optiunilor in fisele de inscriere, pe 14 iulie are loc repartizarea computerizata, iar a doua zi se afiseaza rezultatele in unitatile de invatamant gimnazial, relateaza gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.