Social 3 Iulie 2012 11:55
Peste 120 de elevi au fost eliminati, ieri, de la examenul de Limba si Literatura Romana, proba scrisa, a bacalaureatului.

Cele mai multe tentative copiat au fost in Bucuresti. Aici, 18 elevi au fost eliminati dupa ce au fost surpinsi asupra lor cu telefoane mobile sau diverse materiale ajutatoare.

Si prezenta a fost mai redusa decat era asteptat. Astfel, din cei 172.000 de absolventi de liceu, la proba scrisa la Limba si Literatura Romana s-au prezentat, ieri, putin peste 158.000 de elevi scrie evz.ro.

Doi candidati care sustineau proba de luni a Bacalaureatului au fost eliminati din examen in judetul Sibiu, unul dintre ei fiind un elev nevazator care dadea proba pe un laptop special si care incercase sa copieze.

Referitor la acest caz, Cristian Gorun, inspector general scolar, a explicat pentru stirileprotv.ro.:

"Acesta a accesat alte programe, care facilitau accesul la informatii necesare pentru elaborarea subiectelor. Laptopul a fost verificat initial de comisie, insa elevul a accesat alte programe prin wireless"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.