Theodor Alexandrescu, CEO al Alico Asigurari, a declarat ca pacientul roman trebuie sa inteleaga ca e necesar sa puna bani deoparte pentru sanatate.

Alexandrescu a pledat pentru obligativitatea unui grup de dialog social, scrie MEDIAFAX.

"Am format un grup de lucru cu asiguratorii. Este pentru prima oara cand am avut o deschidere cu Ministerul Sanatatii si o buna baza de discutii. Am putut schimba idei si am avut o platforma de discutii. Un lucru important de corectat, de a implica mai activ Comisia de Supraveghere a Asigurarilor", a spus Theodor Alexandrescu la dezbaterea care a a avut ca tema legea sanatatii.

Principalele modificari aduse de noua Lege a Sanatatii

"Observam o mai buna oportunitate de a alege, printr-o competitie. Pacientul trebuie sa inteleaga ca trebuie sa puna bani deoparte pentru sanatate", a afimat reprezentantul Alico Asigurari.

Reprezentantul Alico Asigurari a mai declarat ca toti asiguratorii trebuie sa respecte niste principii de capital si de solvabilitate.

"Noi mergem dupa folclor la medic. Asiguratorul va avea in vedere statistica. Contractarea furnizori si medici se va face pe baze reale, statistice. Asiguratorii vor evalua mai bine", a mai spus Theodor Alexandrescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.