Andrei Nastase, fiul cel mare al luiA drian Nastase, a sustinut, duminica seara, ca este dispus sa semneze o solicitare de gratiere si sa i-o inmaneze presedintelui Traian Basescu.

Andrei Nastase a fost intrebat daca este dispus sau daca s-a gandit sa ceara gratierea tatalui sau, dupa ce acesta a fost incarcerat, relateaza stirileprotv.ro.

"Eu sunt dispus sa fac orice posibil sa-l aduc pe tatal meu acasa. Dar nu stiu daca tatal meu, la randul lui, ar accepta ideea ca cel care sau cei care l-au condamnat sa-i semneze aceasta cerere. Eu as fi dispus chiar personal sa merg la portile Palatului Cotroceni si sa o depun oricand, pentru ca pana la urma interesul meu este ca tatal meu sa nu fie neglijat", a spus Andrei Nastase,.

Iliescu: L-as fi gratiat pe Nastase daca eram presedinte

Cu toate acestea, Andrei Nastase nu a precizat daca s-a hotarat sa ceara gratierea fostului premier.

"M-am gandit, bineinteles, dar de asemenea nu cred ca ea va fi semnata, nu cred ca m-ar ajuta in vreun fel, dar cu siguranta m-am gandit sa o fac", a precizat fiul fostului premier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.