Peste o suta de persoane care se opun casatoriilor si adoptiilor in cuplurile homosexuale au participat, sambata, la "Marsul pentru normalitate".

Manifestantii au spus ca prin acest mars vor sa promoveze valorile familiei traditionale si sa isi exprime opozitia fata de casatoriile cuplurilor homosexuale si de solicitarile acestora de a li se permite sa adopte copii. In opinia acestora, parada homosexualilor reprezinta "o manifestare cu caracter provocator, obscen si antisocial, care aduce atingere bunelor moravuri si ordinii publice".

Liderul organizatiei, avocatul Tudor Ionescu, a declarat potrivit MEDIAFAX ca actiunea organizata de Noua Dreapta este, ca in fiecare an, un mars pentru normalitate, prin care doresc sa-si exprime opozitia fata de revendicarile organizatiilor care militeaza pentru legalizarea casatoriilor si adoptiilor in cuplurile homosexuale.

"Ne exprimam opozitia fata de revendicarilor organizatiilor homosexualilor de a legaliza casatoria si adoptiile intre persoane de acelasi sex. Ceea ce vor sa organizeze dupa-amiaza nu este o parada a diversitatii, ci a prostitutiei", a spus Tudor Ionescu.

El a precizat ca intr-o tara 90% ortodoxa, manifestari organizate de homosexuali nu vor fi aplaudate, iar grupurile gay reprezinta o rusine pentru intreaga omenire. "Este o boala pentru societate. Nu vrem sa fim o natie de sclavi", a mai spus Ionescu.

Manifestantii au afisat in primul rand al coloanei un banner de aproape doi metri cu sigla organizatiei, pe care scria "Noua Dreapta, impotriva casatoriilor si adoptiilor homosexuale". Acestia au avut pancarte pe care scria "Romania nu-i Sodoma", "Romani, incorect politic", "Nu vrem diversitate, vrem normalitate", "Marsul impotriva homosexualitatii" "Pentru Noua Dreapta, pentru normalitate", "Mars pentru familia crestina".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.