Social 1 Iulie 2012 10:21
Vremea va deveni calduroasa in majoritatea regiunilor, izolat caniculara in Banat, sudul Crisanei si al Olteniei.

Sambata, cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara in zona montana, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe, de scurta durata, insotite de descarcari electrice, scrie gandul.info.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 35 de grade, iar cele minime intre 13 si 23 de grade, usor mai scazute in depresiuni, spre 9...10 grade.

Avertizare: Cod galben de CANICULA

Capitala se fereste de canicula dar vremea va fi tot calduroasa. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima va fi de 17...19 grade.

Duminica se va mentine la fel de calduroasa, local caniculara in vest si sud-vest, unde indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 26...28 de grade pe litoral si 36...37 de grade in Campia Banatului. Minimele termice vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, mai scazute in zonele depresionare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.