Ministrul Educatiei instruieste inspectorii scolari inainte BAC: "Sper sa nu avem probleme ca la Evaluarea Nationala".

Ca sa se asigure ca la probele scrise ale examenului de Bacalaureat, care incep de luni, 2 iulie, nu se va repeta situatia de la Evaluarea Nationala a copiilor de clasa a VIII-a, ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, i-a convocat pe toti inspectorii scolari la o videoconferinta.

Min. Educatiei: La cerinta controversata de la romana vor fi punctate ambele raspunsuri

Liviu Pop le-a spus inspectorilor generali ca, in scolile unde nu vor exista sali supravegheate video la Bacalaureat, vor raspunde atat presedintele de comisie, cat si directorii unitatilor scolare.

"Sa eliminati orice posibilitate de a interveni in preajma comisiilor. La final, vom cauta vinovatii", a mai spus Pop, citat de evz.ro.

In final, interimarul de la Educatie le-a transmis inspectorilor ca orice analiza asupra desfasurarii examenelor de Bacalaureat si evaluarilor nationale se va face, ulterior, "la rece".

"Nu trebuie sa cautam acum capete. Sper sa nu avem luni surprize la examenul de Bacalaureat, precum cele de la evaluarea nationala",
a spus Liviu Pop.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.